Moderator© Értékesítési Rendszer oldalát Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Rendben!
Menü

Üzleti feltételek

 

Ipari Fórum üzleti és vásárlási feltételek

Az Ipari Fórum célja, hogy egy tiszta, ellenőrizhető, és áttekinthető ipari beszerzési eszközt adjon a KKV ipari cégek és viszonteladók kezébe, és egy klasszikus értékrend szerint működő, internetes értékesítési rendszert a gyártók, importőrök és nagykereskedők kezébe.

Szolgáltatásainkat és üzleti feltételeinket ennek megfelelően fejlesztjük, az ideális Megrendelőre és a tisztességes Beszállítóra alapozzuk, és mindig törekszünk a legmagasabb szintű elégedettségre, tisztességre és a konfliktusok és félreértések békés kompromisszumos megoldására.


Az Ipari Fórum tagjai:

1. Üzleti ügyfelek,  ipari vállalkozások

Ipari jellegű vállalkozások, akiknek a célja a legkedvezőbb beszerzési árak elérése megbízható forrásból, ennek érdekében megrendeléssel egyidőben készpénzben kifizetik, vagy előre utalják a megrendelés értékét.

 

2. Viszonteladóink

Ipari szaküzletek és kereskedők, akik jogosultak nagykereskedelmi áron vásárolni, és +10% kiskereskedelmi forgalmi díjat kérni az Ipari Fórum értékesítési rendszerben, a hozzá betérő - nem rendszertag - ügyfelektől.

A viszonteladó partner tehát kiemelt online reklámot szerehet az Ipari Fórum webáruházában, és a szakmai kampányokban, elhanyagolható költséggel. Ennek egyetlen feltétele, hogy megtervezze, hogy melyik kampányban milyen módon vesz részt, és megvásárolja az esetleg szükséges termékmintát.

3. Beszállítók, akik kiemelt képviselők.

Komolyabb ipari szaküzletek, gyártók, importőrök és márkaképviseletek, akik az Ipari Fórum Európai Értékesítési Rendszert használják.

Beszállító, kiemelt képviselő tulajdonos lehet, amennyiben teljesíti az egyéb - nem anyagi jellegű - feltételeket. Jelentkezni lehet közvetlenül +36 30 / 606-9009-ös telefonszámon, személyesen.


GY.I.K. Biztosít-e az Ipari Fórum kizárólagosságot akár egy városban, akár egy szakterületen? NEM.

Az Ipari Fórum célja, hogy egy tiszta ipari kereskedelmi rendszert hozzon létre, ami egész Európában működik, amelyben a könnyen értékesíthető termékek a legjobb áron, és a legkorrektebb viszonteladói rendszerben értékesítjük - és minden Beszállító kiemelt reklámot kap az egyedi termékeire.

Sem módunk, sem lehetőségünk nincs fenntartani a kizárólagosságot, a célunk, hogy tiszta feltételekkel versenyezzenek a legjobb Beszállítók és viszonteladók.

GY.I.K.: De akkor hogyan oldjuk meg, hogy a kiemelt partnerek ne reklámozzák a versenytársukat?

Az Ipari Fórum értékesítési rendszere mindössze 100 kiemelt partnert vesz fel. Ha ez megvan, a rendszer bezárul, és a nemzetközi értékesítés felé fordulunk. Törekszünk rá, hogy az első 100 kiemelt partner (Képviselő franchise partner) lehetőleg eltérő szakterületről érkezzen, de erre nem vállalunk kizárólagosságot, és különösen nem vállalhatunk kizárólagosságot a hasonló termékek forgalmazására - győzzön az jobbik, végső soron az Ügyfél dönt.

Az Ipari Fórum belső értékesítési folyamatai és szabályai a továbbiakban megfelelő adatvédelmet biztosítanak. 


GY.I.K. A futár költség miért ilyen magas? ( Minimum 2.900 Ft+ÁFA, 200.000 Ft feletti rendelés esetén 4.900 Ft+ÁFA)

A látszólag magasabb futár költség tartalmazza:

- A Megrendelő több Beszállító termékeit is megrendelheti egy kiszállítással (a komolyabb megrendelések egyből a Beszállító Partnertől mennek az ügyfélhez, így hatékony a viszonteladói rendszerünk)
- Benne van az esetleges méret csere vissza-, és újra kiszállítása is, mert a Beszállítók 100% méret csere garanciát vállalnak.
- A belső logisztikai költség, pl ha Ön azt kéri, hogy több Beszállító termékeit feliratozzuk, és egy csomagban szállítsuk ki.
- Ha egy rendelést készlethiány miatt két, vagy három részletben tudunk szállítani, akkor az is a Beszállító költsége.
- Gyorsabban tudunk szállítani, mert egyből a Beszállítótól, vagy egy nagykereskedelmi raktárból mehet az áru - akár egyből az ügyfélhez (adatvédelmi szabályok megtekinthetőek a Nagyker Kártya és a kiemelt partneri szerződésben)
- Önnek nem kell foglalkoznia a megrendelés súlyával, ami pl egy karton kesztyűnél, vagy egyéb nehéz terméknél elég fontos.

Mert mindezek a Beszállító kockázata, amit az valóban legjobb ár nem tartalmazhat.1. Szolgáltatások és kedvezmények kiválasztása

Nagykereskedelmi webáruházunkban kizárólag szerződött VIP partnereknek és viszonteladók rendelhetnek. 

Kisebb beszerzéseket viszonteladó partnereinken keresztül 10% kiskereskedelmi felárral rendelhetnek.

2. Személyes megbeszélés ügyfélszolgálattal.

Az Ön megrendelése alapján munkatársunk telefonon, vagy személyesen egyeztet Önnel, mintát mutat, és segít a munkakörök szerint felszerelés kiválasztásában.

A Beszállító Partnerek az egyes szakterületek szerint biztosítják a szakmai ügyfélszolgálati munkatársat, akiknek adatait megtalálják a kapcsolat menüpontban.

Az Ipari Fórum központi ügyfélszolgálata elérhető a fejlécben feltüntetett elérhetőségeken.

3. A termékek kiválasztása

Keressen termékeink között a menüpontok alapján, vagy használja a kereső rovatot! A feltüntetett árak a mindenkori készlet erejéig érvényes nagykereskedelmi árajánlatnak minősülnek. A beszállítóinknál előforduló készlethiány és árváltozás miatt nem vállalunk felelősséget.

Mivel ez zárt körű nagykereskedelmi megrendelő felület, ezért a megrendelt termékmintákat kizárólag minőségi hiba esetén váltjuk vissza!

3. A rendelés elküldése

Ha összeállította a rendelését, egyszerűen kattintson a "Pénztár" gombra. A rendelés leadás rendkívül egyszerű.

Ha bárhol elakad, munkatársunk segít Önnek, vagy akár telefonos egyeztetés után leadja Ön helyett a megrendelést!

4. Visszaigazolás

A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik. Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámok bármelyikét.

5. Gyártás, beszerzés

A webáruházban Beszállító Partnereink ajánlatait látják. Az Ipari Fórum, mint technikai és felügyeleti szolgáltató nem felelős az ajánlatok tartalmáért, de jogosult adatokat gyűjteni az ügyfelek elégedettségével kapcsolatban.

Kiszállítás legfeljebb 5 munkanapon belül, a beszállító készlete szerint. Gyártási határidő jellemzően 20 munkanap, + 5 munkanap a feliratozás.

A készletek és egyes méretek hiánya miatt felelősséget nem vállalhatunk. Ilyen esetben más terméket ajánlunk, vagy visszafizetjük a termék árát.

6. Szállítás, szállítási díjak.

A küldemények kézbesítése, szállítása kizárólag futárszolgálattal történik. Mivel az Ipari Fórum minden partnere és viszonteladója jogosult ajánlatot adni és kereskedni a rendszeren belül, ezért az eladó és a szállító személye és telephelye eltérhet egymástól.

A fenti ok miatt az egyetlen támogatott elszámolás a megrendeléssel egyidejű előre utalás. Tiszta, egyértelmű, és mindkét fél részére biztonságos, hiszen az Ipari Fórum nyitott értékesítési rendszer, amennyiben a Megrendelő minden beszállítót és terméket értékelhet, és a nem megfelelően teljesítő Beszállítókat kizárjuk a rendszerből.

A kiszállítás minimálisan 2.900 Ft + ÁFA, 200.000 Ft feletti rendelés esetén 4.900 Ft + ÁFA / megrendelés / telephely, vagy külön megállapodás, árajánlat szerint szállítunk.

Az ár tartalmaz 100% méret garanciát, tehát a Beszállító saját költségén visszaszállítja, kicseréli, és újra kiszállítja a méret problémás terméket.

Ha a megrendelés a Beszállító oldaláról csak több részletben teljesíthető, a kiszállítás költsége nem változik. Ha a kiszállítást az ügyfél kéri több részletben, a Beszállító jogosult egyedi szállítási költséget számolni, amit köteles előre egyeztetni a Megrendelővel.

7. Garancia, visszavásárlás

A minőségi hibás terméket 8 napon belül visszavásároljuk, a nem megfelelő méreteket a beszállónk ajánlata alapján cseréljük!

A termékeinkre törvény szerint vállalunk garanciát. A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. A szabály nem vonatkozik egyedi gyártású, illetve egyedileg feliratozott termékekre.

A visszaszállítás költsége az ügyfelünket terheli. Egyedi, vagy feliratozott terméket nem áll módunkban cserélni, vagy visszavásárolni, kivéve minőségi hiba esetén.