Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

MiniCRM Számlázó modul használata


Kedves Pénzügyes, Értékesítő munkatárs!

Az alábbiakban egy Moderator.hu videót találsz, ami abban segít, hogy megtanuld használni a MiniCRM beépített,  hivatalos Számlázó modulját.

Technikai ellenőrző lista:


Moderator Videó a MiniCRM számlázó használatáról:


Olvass tovább a folytatáshoz: 

  • Bevezetés a Számlázóba - hivatalos információk
  • Bankkártyás  fizetés / automata számlázás MiniCRM-mel

Érdemes elolvasni a részletes leírást is!


Bevezetés a Számlázóba - hivatalos MiniCRM információk:

Több hivatalos MiniCRM információ:
www.minicrm.hu/help/bevezetes-a-szamlazoba/

A MiniCRM számlázó modulja a többi modulhoz hasonlóan adatlapokat kezel. Emellett egy hivatalos számlázó program is a rendszeren belül. Papír és elektronikus számlát egyaránt ki tudsz állítani ebből a modulból.

Minden számlának van egy számla oldala, ahol a számlakiállító és az igénybe vevő adatai, dátumok és egyéb számlaadatok, valamint a számlatételek szerepelnek, és egy adatlapja, amelyen a MiniCRM teendők, levelezések vezethetők.

A számlázó státuszai nem testre szabhatók, a számlák státusza manuálisan nem módosítható. A számlához tartozó műveletek hatására kerül az adatlap a megfelelő státuszba.

A számlázóval többféle bizonylat készíthető: ajánlat, díjbekérő, számla. Ezeknek eltérő az életciklusa, eltérő műveletekkel. Könyvelési, adójogi szempontból a számla típusú bizonylatnak van jelentősége.
A számla kiállítása csak előfizetőink számára elérhető, a tesztidőszakban ez a funkció nem használható.


Bankkártyás  fizetés / automata számlázás MiniCRM-mel

Automatikus számlázást és bankkártyával történő fizetést egyedi fejlesztéssel van lehetőséged kivitelezni. Kész integrációnk ennek kapcsán sajnos még nincsen. :(

A struktúrával kapcsolatosan, illetve a végpontokkal kapcsolatban az alábbi oldalon, illetve az említett oldalon található linkeken találsz segítséget:
https://www.minicrm.hu/help/szamlazo-api/

A bankkártyával történő fizetés az alábbi oldalon található megoldással kivitelezhető, amennyiben a MiniCRM rendszerében készítitek el a számlákat és egy sablonba történő beillesztéssel kiválasztható az OTP Simplepay fizetési konstrukció.
Erről az alábbi oldalon találsz leírást:
https://www.minicrm.hu/help/otp-simplepay-a-minicrm-bol-kiallitott-szamlak-eseten/

A teljes API leírásunkat az alábbi oldalon található leírásunk tartalmazza:
https://www.minicrm.hu/help/minicrm-api/

Példaprogramot az alábbi linken van lehetőség megnézni:
https://www.minicrm.hu/help/szamlazo-peldaprogram/

Egyelőre a fenti megoldásokat tudod használni a rendszeren belül. Amennyiben további kérdésed, kérésed merülne fel, keress minket bátran és szívesen segítünk.

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!