Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

Help - Termék kép alatti űrlap


Az űrlap kitöltésével feliratkozol Juhász Attila (Ipari Fórum, Moderator.hu) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


MiniCRM Számlázó modul használata

Szerző: Juhász Attila, RendszerÉpítő

Kedves Pénzügyes, Értékesítő munkatárs!

Az alábbiakban egy Moderator.hu videót találsz, ami abban segít, hogy megtanuld használni a MiniCRM beépített,  hivatalos Számlázó modulját.

Technikai ellenőrző lista:


Moderator Videó a MiniCRM számlázó használatáról:


Olvass tovább a folytatáshoz: 

  • Bevezetés a Számlázóba - hivatalos információk
  • Bankkártyás  fizetés / automata számlázás MiniCRM-mel

Érdemes elolvasni a részletes leírást is!


Bevezetés a Számlázóba - hivatalos MiniCRM információk:

Több hivatalos MiniCRM információ:
www.minicrm.hu/help/bevezetes-a-szamlazoba/

A MiniCRM számlázó modulja a többi modulhoz hasonlóan adatlapokat kezel. Emellett egy hivatalos számlázó program is a rendszeren belül. Papír és elektronikus számlát egyaránt ki tudsz állítani ebből a modulból.

Minden számlának van egy számla oldala, ahol a számlakiállító és az igénybe vevő adatai, dátumok és egyéb számlaadatok, valamint a számlatételek szerepelnek, és egy adatlapja, amelyen a MiniCRM teendők, levelezések vezethetők.

A számlázó státuszai nem testre szabhatók, a számlák státusza manuálisan nem módosítható. A számlához tartozó műveletek hatására kerül az adatlap a megfelelő státuszba.

A számlázóval többféle bizonylat készíthető: ajánlat, díjbekérő, számla. Ezeknek eltérő az életciklusa, eltérő műveletekkel. Könyvelési, adójogi szempontból a számla típusú bizonylatnak van jelentősége.
A számla kiállítása csak előfizetőink számára elérhető, a tesztidőszakban ez a funkció nem használható.


Bankkártyás  fizetés / automata számlázás MiniCRM-mel

Automatikus számlázást és bankkártyával történő fizetést egyedi fejlesztéssel van lehetőséged kivitelezni. Kész integrációnk ennek kapcsán sajnos még nincsen. :(

A struktúrával kapcsolatosan, illetve a végpontokkal kapcsolatban az alábbi oldalon, illetve az említett oldalon található linkeken találsz segítséget:
https://www.minicrm.hu/help/szamlazo-api/

A bankkártyával történő fizetés az alábbi oldalon található megoldással kivitelezhető, amennyiben a MiniCRM rendszerében készítitek el a számlákat és egy sablonba történő beillesztéssel kiválasztható az OTP Simplepay fizetési konstrukció.
Erről az alábbi oldalon találsz leírást:
https://www.minicrm.hu/help/otp-simplepay-a-minicrm-bol-kiallitott-szamlak-eseten/

A teljes API leírásunkat az alábbi oldalon található leírásunk tartalmazza:
https://www.minicrm.hu/help/minicrm-api/

Példaprogramot az alábbi linken van lehetőség megnézni:
https://www.minicrm.hu/help/szamlazo-peldaprogram/

Egyelőre a fenti megoldásokat tudod használni a rendszeren belül. Amennyiben további kérdésed, kérésed merülne fel, keress minket bátran és szívesen segítünk.

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!