Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

RendszerÉpítő leszek!


Az űrlap kitöltésével feliratkozol Juhász Attila (moderator.hu, rendszerepito.hu, ipariforum.hu, termeképiramis.hu, iparikuponfuzet.hu) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


MiniCRM időpont foglaló funkció

Szerző: Juhász Attila, RendszerÉpítő

MiniCRM beépített időpont foglaló funkció


A MiniCRM új funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerűen és hatékonyan szervezz találkozókat ügyfeleiddel. Az új funkció segítségével az ügyfelek kiválaszthatják a találkozó időpontját és dátumát egy külön felületen, amelynek feltételeit te határozod meg. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az ügyfélkapcsolatokat még hatékonyabban kezeld, és időt takaríts meg a találkozók szervezésekor.

Fő információk: 

- Csak olyan rendszerben működik, ahol a TEENDŐ kezelést megfelelően használják az érintett felhasználók. 

- Minden felhasználónak SAJÁT időpontfoglaló naptára van. 

- Csak az tud időpontot foglalni, aki EMAILBŐL KATTINT az időpont foglaló naptárra, kívülről nem használható a link. 

- Az adott időszakra vonatkozó egyéb teendők automatikusan kiütik az adott időpontot, tehát nem lehet ugyanarra az időszakra KÉT eseményt beregisztrálni (ez a lényege).


MiniCRM saját oktató videója az időpont foglalási rendszerről: 

És még egy MiniCRM videó az időpont foglalóról: 


MiniCRM help oldal: https://www.minicrm.hu/help/idopontfoglalo/

Van még kérdésed?

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!