Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

RendszerÉpítő leszek!


Az űrlap kitöltésével feliratkozol Juhász Attila (moderator.hu, rendszerepito.hu, ipariforum.hu, termeképiramis.hu, iparikuponfuzet.hu) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


Automataszellőzés Kft. - VIP referencia

Szerző: Juhász Attila, RendszerÉpítő

"Amit reméltem ettől a CRM bevezetés dologtól, hogy jön valaki, aki segít egy kicsit rendet rakni a cégemben. Aztán jött valaki, aki rájött, hogy hogyan kell engem úgy vezényelni, hogy azt hihessem, hogy én találtam ki dolgokat. Sikerült olyan dolgokat elérned nálam, ami az elmúlt 10 évben senkinek. Úgy tudtam változtatni a cégemen, hogy magam is meglepődtem a végeredményen és abszolút pozitív az egész."


Pácser Attila, Automataszellőzés.hu Kft. 

www.automataszellozes.hu 

 

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!