Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

52 Pontos Értékesítési Rendszer Ellenőrző Lista

Építs nagyszerű vállalkozást, fantasztikus ügyfelekkel, akik megbecsülik a munkád!

 • “Elegem van a gatya letolásból!”

Ez a könyv nem ajánlott kezdő értékesítőknek!

 • Neked szól, aki már most is jól élsz - de többet érdemelsz. Eldöntötted, hogy kitűnő termékekkel, kiemelkedő szolgáltatásokkal és elégedett ügyfelekkel fogsz dolgozni. 

De valahogy mindig bezavar a “valóság”....

 • A vevők versenyeztetnek, alkudnak, vacakolnak. Nem tisztelik a szaktudásod, a terméked minőségét. Nyafognak, követelőznek és akkor fizetnek, amikor nekik tetszik. És úgy általában nem hálásak, pedig te odatetted magad - de ők ezt nem látják. Hát nem bosszantó? 

Így aztán nem is tudsz igazán növekedni.

Valahogy a végére mindig kevesebb a profit, elmarad az igazi sikerélmény, az igazi vállalkozói szabadság. Ebből elég - ezért vagy itt.

 • Ez a könyv és a példák árajánlattal értékesítő gyártó, szolgáltató, vagy kereskedő, aktív, most is működő vállalkozásra értendőek. 

Ez NEM elméleti könyv és nem kalandregény. Ez egy Értékesítési Rendszer Ellenőrző és Építő Könyv.

 • Szétszedjük és újra összerakjuk a terméked és az értékesítésed úgy, ahogy még sohasem tetted. 
 • Nem lesz könnyű. Ha az lenne, mindenki ezt csinálná. 
 • Nem lesz gyors. Ha az lenne, mindenki így csinálná. 

Nincs NAGY titok

 • Ezer kis titok van ezer kis siker, ezer kis apróság és mindegyiknek rendben kell lennie, hogy igazán különleges legyen a céged. A jó minőségű termék az még kevés, valami több kell. Valami varázslat. Sok kis varázslat, hogy egyszer megszülessen a nagy varázslat.

Ez vár rád. Erre készülj fel és legyél a LEGJOBB!

Érdemes elolvasni a részletes leírást is!

A Tulajdonos Evolúciója:

Ezt már láttad? 

Idő: Mennyi időt kíván tőled a céged?
Pénz: Cserében mennyi pénzt hoz neked?

Idő:

10

10

5

0

Pénz:

1

10

10

10

 

Melós szint

Vállalkozó

Cégvezető

Tulajdonos

 

Melós szint: 

 • Induló, vagy nagyon rosszul működő cégekben a tulajdonosi evolúciós állapota a melós. Mindegy, hogy egyébként hányan dolgoznak a cégben, ha a tulajdonos is közöttük húzza az igát - eredmény meg alig van, a cég napról napra túlél. 

Vállalkozó szint: 

 • A vállalkozó elvállalja a munkát - és meg is csinálja. Annyiban több és jobb, mint a melós szint, hogy megvan a tuti termék és / vagy megtanultunk hatékonyan, magas profittal eladni és a sok munkának már van látszata. A cégvezető még nem képes egy hétre otthagyni a céget, mert akkor minden összeomlik.

Cégvezető szint: 

 • A cégvezető elvállalja a munkát, mint a vállalkozó, de már megtanulta delegálni, kiszervezni, vagy átadni a feladatokat.
  Ez a szint nem abban különbözik a melós szinttől, hogy már vannak munkatársak, szervezet, hanem abban, hogy az jól szervezett és működőképes.
  Onnan ismerjük fel, hogy a cégvezető minden probléma nélkül el tud menni bármilyen képzésre, vagy nyaralni, mert van rá pénz és idő is.

Tulajdonosi szint: 

 • Ez az, aminek hangzik. Amikor be sem mész a cégbe és az nélküled is működik, akár hosszú távon is.
  Ezt elérheted egy jól kidolgozott kiszállási stratégiával, vagy azzal, hogy eleve csendestársként szállsz be egy jól működő vállalkozásba.

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!