Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

PR MAX - média (TV, rádió) megjelenés a Langmár Kommunikációval

Szerző: Langmár Zsuzsanna

Ha a marketinged már rendben, a következő szint a MÉDIA megjelenés. 


Szeretnél SZAKÉRTŐKÉNT megjelenni a médiában?
Több újságban, média felületen, rádióban is?

NEM HIRDETÉSSEL, hanem szakmai alapon! Ez a PR cikk.

Igazi médiasztárrá válhatsz most a Langmár Kommunikációval.


Az ötlet forrása onnan jött, hogy az egyik ügyfelünk hirdetni akart és 3 médiától kért árajánlatot. Egy cikk megjelenítése 300.000 Ft, 250.000 Ft, 125.000 Ft -ba került volna.

Az ár korrekt: mindegyik híroldal jól felépített tartalommal bír, hosszú évek óta a piacon vannak, és jó áron kínálják ezeket a megjelenéseket, azaz nem olyan példákat ragadtam ki, ahol a lehúzás a legfontosabb.

Gyorsan kiderült, hogy van jobb ötletünk.Összeállítottunk egy PR-csomagot,

 

amiben 40.000 Ft-os áron szerzünk egyedi megjelenéseket a médiában.


Garantáljuk, hogy 5 eltérő felületen láthatod majd a cikkeidet, köztük akár olyan nagy neveknél, mint a Karc FM vagy a Bors Extra.

 

 


Hogy is néz ki ez az egész?

  • SIKERDÍJAS megjelenést is választhatsz, 40.000 Ft/megjelenés áron. Így a költséged akár 30 x 40.000 Ft = 1.200.000 Ft is lehet. Vagy...
     
  • KISZÁMÍTHATÓ PR MAX csomag - előre tervezhető költséggel 20 x 40.000 Ft áron is szerződhetsz, ezért hívják "PR MAX"-imalizáló csomagnak.
     

Mit ad számodra egy médiamegjelenés? 

A cégedbe vetett bizalom növekszik a nagyobb ismertséggel.

Ezzel párhuzamosan növekszik a szerzett média - az ajánlók - száma is. A bizalomnövekedéssel növekszik a forgalom, és nem fog fájni a fejed az év végi számok miatt.

A PR-szolgáltatásunk jó pár ügyfelünknek sikersztorit hozott.

 

Ilyen például Bacsa Hédi Lélekfogadója, amely 16 médiamegjelenéssel büszkélkedhet, köztük a Glamour online felületén történő megjelenéssel. De ott a Tökéletes randi története is, ami PR-cikkünknek köszönhetően 24 óra alatt 20 felületen jelent meg, többek között a blikk.hu oldalon is, ahol egy megjelenésnek 650.000 Ft a listaára...

 

Erről kár lenne lemaradni...
 

Ha a céged jó hírnevét szeretnéd szétkürtölni a nagyvilágba, mindezt potom áron, akkor töltsd ki az űrlapot, és használd ki ezt a nem mindennapi ajánlatot! Elküldjük neked a díjbekérőt az előlegről, és az utalás beérkezését követően felkeresünk, hogy egyeztessük az interjúidőpontot.


Beszéljük meg? Üzenj, ez még semmire sem kötelez!


Érdemes elolvasni a részletes leírást is!


Langmár Referencia ügyfelek: PlasmatechLangmár Referencia ügyfelek: MapeiJöhet még egy kis cherry meggy a tejszínhab tetejére?

A csomagajánlatban benne van, hogy minden megjelenésedről írunk egy rövid, max. 300 karakteres bejegyzést a blogodba, hogy fennmaradjon az utókor számára is, hogy hány helyen írtak rólad.


Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!