Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

RendszerÉpítő leszek!


Az űrlap kitöltésével feliratkozol Juhász Attila (moderator.hu, rendszerepito.hu, ipariforum.hu, termeképiramis.hu, iparikuponfuzet.hu) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


Onlinemárkabolt.hu ajánlói partnerség

Szerző: Juhász Attila, RendszerÉpítő

Konyhai műszaki eszközök ajánlói partnerség


Az Onlinemárkaboltok.hu Kft. piacvezető a házhoz szállított márkás konyhai berendezések területén, nagyon fejlett ügyfélszolgálattal, saját árukészlettel.

A moderator.hu csapata menedzseli az affiliate programját, mivel mi automata módon beépítjük a CRM rendszerekbe az ajánlást.

A megrendelésekből 5% jutalékot kapsz - ingyen pénz örökre, hiszen senkinek nem kell semmit csinálnia! Jelentkezz, ha a célcsoportod lakásfelújítás előtt/alatt lévő magánszemélyek.


Beszéljünk róla a workshop-on! »»»»
Kéthetente hétfőn délután tartunk díjmentes RendszerÉpítő workshop-ot. 


Ha már ügyfelünk / klubtag vagy, akkor csak 

  1. kérned kell a partneri kódodat, 
  2. kész email sablonokat adunk az ajánláshoz, amit tetszőlegesen át tudsz írni
  3. és beállítjuk a automatizmusokat, hogy a megfelelő időben menjenek az ajánló emailek. 

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!