Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

Help - Termék kép alatti űrlap


Az űrlap kitöltésével feliratkozol Juhász Attila (Ipari Fórum, Moderator.hu) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


Alapozó MiniCRM képzés 2. A rendszer bemutatkozik

A rendszer bemutatkozik

Egy átlagos kis-és közép vállalkozás átlagosan heti 40-60 munkaórát veszteget el az ügyfélkezelés átláthatatlan teendőivel, és az ismétlődő feladatokkal. Ha valaki kiesik a munkatársak sorából, akkor a feladatait senki sem tudja ellátni? Egy jól működő rendszer segítségével ezek a feladatok átláthatóak és ütemezettek! Ön elmondhatja, hogy a vállalkozásában minden munkatárs egy és ugyan az a személy, aki a céget bármikor képviselheti a feladatok terén? Gondolt már arra, hogy milyen lenne, ha minden vezető munkatárs minden munkatárs feladatát át tudná venni egy rendszer segítségével?

Mire jó a MiniCRM?

A rendszer segít a beérkező megkeresésekben, hogy az értékesítők kihozhassák a legtöbbet magukból!  A MiniCRM kiosztja a feladatokat, és rögzíti az elvégzésüket, hogy az érdeklődők fizető vásárlókká váljanak! A munkatársakat automatikus utánkövető emailek, célcsoportok és naptár integrációk is segítik a hatékonyabb értékesítésben.

Rendezetlen email halmazok, és excel táblázatok helyett a MiniCRM-ben kezelni tudja központilag a teendőket és a potenciális ügyfeleket. A beépített figyelmeztetések és automatizációk gyakorlatilag minden felmerülő hibalehetőséget megszüntetnek.

Itt pedig a második rész:

Itt a folytatás: 

https://moderator.hu/alapozo_minicrm_kezpes_3_ertekesitesi_folyamat

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!