Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

RendszerÉpítő Blog


Itt RendszerÉpítő példákat és sztorikat találsz


A blog célja, hogy példákat mutassunk a hatékony és automatizált rendszerek működésére.

Egy törvény örök marad: A fegyvert átadhatjuk, ám... CSAK TE tudsz forradalmat csinálni! 

Böngéssz kedvedre. Ha konkrét témát keresel, használd a KERESŐT!


Rendezés:
Nézet:

Mi okozza az ügyfelek lojalitásának hiányát és az árérzékenységet?Mit tehetsz az ellen, hogy ne legyen a Te vállalkozásod 1 a sok közül?
Hogy a vevő a Te esetedben ne a hirtelen jött benyomás és az ár alapján döntsön?

 


RendszerÉpítő vagyok - most már a saját rendszerem is építem. 2022-ben összeállt egy szuper csapat, akikkel már közösen toljuk a Moderátor szekerét. Roppant büszke vagyok rájuk.
.......
Felkészültünk a HATALMAS növekedésre. Ennek nyilván lesz pénzügyi eredménye is... de az én szemem előtt más cél lebeg.
......
Nézem az embereket, cégeket, cégvezetőket, ahogy küszködnek valamilyen problémával. Most nem ilyen "nagy" problémákra gondolok, hanem hétköznapi dolgokra. Húz a hideg az ablakban / nem fűt a kazán / kiégett, ronda a fű a kertben / unalmas a weboldala / nem kever eléggé a keverőgép / nem talál jó munkaerőt / feleslegesen ír árajánlatokat / könnyen feltörhető a bejárati ajtó... stb.
......
És TE ezt meg tudod oldani.
Onnan tudom, hogy KIVÁLÓ vagy a szakmában, hogy ajánlással is megélsz, különösebb marketing és értékesítési rendszer nélkül. Talán azért már gondolkodol, hogy terjeszkedni kellene. Szeretnél több bevételt, profitot.

Mutatok neked egy másik nézőpontot:
MIÉRT KELL NÖVEKEDJ?