Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

Nem található

Az oldal, amit keresett, nem található, próbálja újra! Vagy olvasson tovább :)

(A Moderator.hu egy értékesítési és ajánlói üzleti klub - egymás között tegeződünk)Ideje automatizálni a teendőket és folyamatokat

és alaposabb kontrollt bevezetni az értékesítőknél,

hogy a Cégvezető végre szabadon szárnyaljon?


"Építsünk Értékesítési Rendszert!" De HOGYAN?

Lapozz bele az Értékesítési Rendszer Kézikönyvbe!


IGEN, az űrlapok kitöltésével feliratkozol a Moderator.hu - Juhász Attila magánszemély hírlevelére. Technikai hátterünk a MiniCRM.
Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély.
Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatvédelmi Szabályainkkal:
www.moderator.hu/aszf


Ki írta az Értékesítési Rendszer Kézikönyvet?

Juhász Attila vagyok. Korábban felépítettem és átadtam másnak egy munkaruha gyártó cég értékesítését, megnyertem az "Év Marketingese" díjat Wolf Gábornál, kitaláltam több piacvezető üzleti stratégiát.

Több éve foglalkozom értékesítési rendszerek tervezésével és megvalósításával, képzett és szerződött MiniCRM tanácsadó vagyok.

Kifejezett erősségem:

- ha kis céged van, segítek kijönni a zűrzavarból és megszervezni az értékesítést, egyszerű és könnyen használható eszközökkel
- ha nagyobb céged van, akkor abban segíthetek, hogy az értékesítő csapatod gyors eredményeket érjen el az értékesítési lépések automatizálásával.