Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

Help - Termék kép alatti űrlap


Az űrlap kitöltésével feliratkozol a Moderator.hu ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


VHKlub - Vállalkozz Hatékonyan Klub - információ

Figyelem, szolgálati közlemény!

Ahogy Surányi Ferenc már korábban bejelentette, a Vállalkozz Hatékonyan Klub (VHKlub) szakmai utódja 2018-tól Juhász Attila, MiniCRM rendszer fejlesztési tanácsadó. Ha korábban megvetted a Vállalkozóból Cég(et)vezető programot, akkor a moderator.hu oldalon továbbra is jogosult leszel a program elemek elérésére, letöltésére, használatára, annak az ígéretnek megfelelően, hogy ezt időbeni korlát nélkül használhatod. A díjmentes hozzáférés érvényes a program minden későbbi kiegészítésére is, illetve az első alkalommal a Céges Rendrakás workshop-ra is.

Sok sikert! Surányi Ferenc és Juhász Attila


Emlékszel még erre?

A PROFIT KÉPLET

Regisztrálj újra a Hatékony Vállalkozás 23 Törvényére!

Ingyenes videó tréning sorozat + Céges Rendrakás workshop Juhász Attilával

Érdemes elolvasni a részletes leírást is!

Egy klub, amely Érted, a vállalkozásodért,
egy élhetőbb cégvezetői létért született!

ARCHÍVUM: Mi ez a VHKlub? (Surányi Ferenc)

Hiszem, hogy minden kisvállalkozóban (Benned is!) ott van a „vállalkozói szupermen”, csak ki kell engedni! Hiszem, hogy a mai Magyarországot nem a multik fogják előrébb vinni, hanem a kis cégek, viszont ezeknek a vállalkozóknak senki nem tanítja meg, hogyan kell vállalkozni. A vállalkozók kénytelenek a saját bőrükön megtanulni azt, amitől egy cég igazán sikeres tud lenni, csak ebbe a tanulási folyamatba a legtöbb cég csődbe megy! Ma a kezdő vállalkozásoknak alig több, mint a 20%-a éli meg a 4-ik évet! Azaz 5 vállalkozásból csak 1 marad talpon!

Ez így rendben van?

Az rendben van, hogy sehol nem tanítják, hogyan kell vállalkozni? Soha senki el nem mondja, hogy milyen buktatókra kell odafigyelnie egy induló vállalkozásnak!

Minden 5-ik cég éli csak meg az 5 évet! És mi a helyzet a maradék 4-gyel? Mi a helyzet a 4 cégvezető családjával?

Amikor az első cégem útjára indítottam, egy lapra tettem fel mindent! Ha bukik a cég, bukok vele én is! Veled mi lenne, ha a megélhetési forrásod egyik napról a másikra megszűnne?

A helyzet pedig az, hogy a cégvezetés, mint szakma tanulható! TUDOM, hogy ha ennek a 4 cégvezetőnek, ha valaki elmondaná, hogyan kell egy vállalkozást beindítani, elmondaná, hogyan kell életben tartani és esetleg még meg is mutatná, hogyan kell fejlődni. Azt gondolom, hogy az arány megfordulna! 5 cégvezetőből legrosszabb esetben is maximum 1 lenne az, akinek be kellene zárnia a kapukat.

Célom a VHKlubbal, hogy olyan tudást adjak neked, mellyel el fogod tudni érni azt a célt, amit kitűztél magad elé!

Célom, hogy egyre több olyan sikeres vállalkozót lássak magam körül, akik tudatosan építik a vállalkozásukat, fejlődnek, mindig előre néznek. Olyan vállalkozókat szeretnék látni, akik mindig mosolyognak, akiket nem zsákmányol ki a cégük, akiknek nincs szükségük napi 16 órákat dolgozni, akiket ha megkérdezed, „Hogy vagy?” azt válaszolják:

Köszönöm! Fantasztikusan!

Mit tud a Surányi?

2003-ban alapított cégem pillanatok alatt lett eszméletlenül sikeres és kétszer ilyen gyorsan ment csődbe.

A cégem 2005-ben úgy ment csődbe, hogy gyakorlatilag észre sem vettem! A forgalom az egekben volt, 13 munkatársam dolgozott reggeltől estig és úgy tűnt, megy a biznisz és dől a pénz. Naponta olyan forgalmakat bonyolítottunk, hogy a pénztárgép kasszája kicsinek bizonyult és egy nagy fiókot állítottunk be, amibe raktuk a napi bevételt. Gyakran még ez is szűkösnek tűnt. Olyan sok munkánk volt, hogy nem volt időm leülni és megnézni, hogy profitábilisak vagyunk-e. Nem voltunk azok! Nagyon nem. Sosem gondoltam volna, hogy valaha is leszek annyira – mondjuk ki! – palimadár, hogy észre sem veszem, a cégem csődbe ment. Viszont ha megkérdezed a legtöbb csődbe ment cégvezetőt, azt mondják el, hogy egyik pillanatról a másikra vették észre, hogy tulajdonképpen minden elment, csak a rengeteg adósság maradt.

Vajon Te ügyesebb lennél hasonló helyzetben, mint én?
Vajon Te látnád az intő jeleket? Bízom benne, hogy igen!

Amikor 2005-ben ott álltam 25 évesen üres zsebbel és kb húszmillió forint tartozással, akkor két lehetőségem volt:

1.) Kétségbe esek, magamba roskadok és azt mondom, itt a vég.

2.) Felfogom úgy, mint egy igen szép kihívást, aminek akárki nem tud megfelelni. Azt mondom, hogy ha ezt a helyzetet meg tudom oldani, akkor büszke lehetek magamra. Azt mondom, hogy itt az ideje rendbe rakni a dolgokat és elkezdeni pénzt keresni. Illetve itt az ideje pénzt TALÁLNI.

Akkor ott úgy döntöttem, hogy a második utat választom. Elkezdtem magam szisztematikusan fejleszteni. Egy pillanat alatt a cégem romjait felforgattam, a munkatársak nagy részét elküldtem, a beszállítóim nagy részét lecseréltem, az egész cégfilozófiát újra értelmeztem és elkezdtem egy új világot építeni magamnak.

Hihetetlen sok képzésen vettem részt!

Korábban azt gondoltam, hogy az üzleti vonalon szerzett diplomáim, a nyelvvizsgák és a többi papír garantálja számomra, hogy sikeres vállalkozóvá váljak és hittem, hogy ha az iskolát befejeztem, akkor a tanulásnak is vége van. TÉVEDTEM!

Az igazi tanulás csak ekkor következett! Számtalan vállalkozói gondolkodásmódot oktató tréningen vettem részt. Több köbméternyi szakirodalmat olvastam el és volt egy nagyon fontos dolog, amit csináltam. Egy olyan dolog, ami azt gondolom, hogy a jelenlegi siker záloga azóta is.

Nemcsak ott voltam a képzéseken, nemcsak tanultam a képzéseken, nemcsak olvastam a könyveket, hanem az abban foglaltakat átültettem a saját vállalkozásomba és AZONNAL MEGVALÓSÍTOTTAM és alkalmaztam!

Az elmúlt 3 évben újra építettem az egész cégemet és sokkal nyugodtabb vagyok. Nem kell napi 16 órát dolgoznom. Sőt!

Bármikor dönthetek úgy, hogy akkor most 2 hétig nem vagyok elérhető. Bármikor  eltűnhetek néhány hétre és amikor visszajövök, a cégemben minden rendben van.

Miért érdemes rám hallgatni?

Én vagyok az a vállalkozó, aki néhány év leforgása alatt nemcsak megtanult céget építeni és vezetni, hanem ezt A GYAKORLATBAN MEG IS VALÓSÍTOTTA. Megmutatom, hogyan!

Én vagyok az a vállalkozó, aki összeszorította a fogát és éjt nappallá téve gürizett éveken keresztül, hogy egyenesbe jöjjön és végül sikerült! Megmutatom, hogyan!

Én vagyok az a vállalkozó, aki a létező összes hibát elkövette a pályafutása során, aminek egy részét valószínűleg már Te is elkövetted és a maradék buktató még előtted áll.

Én vagyok az a vállalkozó, aki szeretné, ha Te ezeket a hibákat már nem követnéd el!

Én vagyok az a vállalkozó, aki az elmúlt években folyamatosan elemezte a hibákat, tanult belőle, közben rengeteg képzésen vett részt a vállalkozás-fejlesztés, a marketing, a menedzsment, a munkaerő-kiválasztás, stb. kapcsán és ezt a tudást a saját vállalkozásában a gyakorlatban alkalmazta is. Megmutatom, hogyan!

Én vagyok az a vállalkozó, akinek megvan a tudása ahhoz, hogy segítsen neked, megmutassa a buktatókat, megmutassa neked a lehetőségeket, választ adjon arra a kérdésre, hogy

„Mit és hogyan csináljak, hogy jobban menjen az üzletem?”

A jelenlegi tudásommal szeretnélek támogatni a céged irányításához elengedhetetlen területeken és a legfontosabb kérdésekre szeretném megadni a választ.

A legfontosabb kérdések a következők:

  • Honnan lesz rengeteg vevőm?
  • Hogy tudok árat emelni úgy, hogy a vevők ne pártoljanak el tőlem?
  • Hogyan tudom a beszerzési áraimat csökkenteni a még nagyobb profit érdekében?
  • Hogyan tudom az „uborkaszezont” megtörve extra forgalomra szert tenni akkor, amikor a többiek csak várják a csodát?
  • Hogyan tudom a cégem úgy működtetni, hogy a lehető legminimálisabb mértékben adózzak, de ha ellenőrzést kapok, ne kelljen rettegnem?
  • „A cégem legnagyobb ellensége a könyvelőm?” helyett „A cégem legnagyobb jótevője a könyvelőm!”
  • Hogyan érem el, hogy a csapatom folyamatosan 100% teljesítmény nyújt?
  • Hogyan érem el, hogy a munkatársak nem lopnak meg?
  • Hogyan érem el, hogy a cégem, miközben stabilan fejlődik, nekem ezzel csak minimális munkám van.

Szeretnék segíteni Neked! Iratkozz fel Ingyenes tanfolyamunkra és kezdjük a munkát!


Figyelem, szolgálati közlemény!

Ahogy Surányi Ferenc már korábban bejelentette, a Vállalkozz Hatékonyan Klub (VHKlub) szakmai utódja 2018-tól Juhász Attila, MiniCRM rendszer fejlesztési tanácsadó. Ha korábban megvetted a Vállalkozóból Cég(et)vezető programot, akkor a moderator.hu oldalon továbbra is jogosult leszel a program elemek elérésére, letöltésére, használatára, annak az ígéretnek megfelelően, hogy ezt időbeni korlát nélkül használhatod. A díjmentes hozzáférés érvényes a program minden későbbi kiegészítésére is.

Sok sikert! Surányi Ferenc és Juhász Attila


Emlékszel még? Surányi Ferenc:

A PROFIT KÉPLET


Az ingyenes videósorozat Surányi Ferenc, (VHKlub) és Juhász Attila (Moderator.hu) közös programja. Az űrlap kitöltésével feliratkozol a Moderator.hu - Juhász Attila magánszemély hírlevelére. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf
És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!