Moderator© Értékesítési Rendszer oldalát Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Rendben!
Menü

Unatkozol? Játssz NAGYBAN!

Jól megy az üzlet, de Te valójában unatkozol.

Mindig ugyanazok az ügyfelek, ugyanazokkal a kérdésekkel. Mindig ugyanazok a problémák a cégedben, mindig Te, a vezető vagy a központ. Nehéz felvenni embert, híresen nehéz találni szakembert és nagyjából lehetetlen jó értékesítőt. Így aztán mindent Te csinálsz, mert akkor legalább jól meg van csinálva.

     

Ha még jobban megy a szekér, akkor is először Te fáradsz el.

Néha úgy érzed, ha még egy terméket be kell csomagolni, még egy számlát ki kell fizetni, még egy értetlen vevőnek, alkalmazottnak el kell magyarázni azt, amit egy négyévesnek is tudnia kellene... akkor ordítani kezdesz vagy kiszaladsz a világból. Oké, hogy bevétel már van, de hol van a szabadság élménye? Ennek így soha nem lesz vége...

 

Mi lenne, ha automatizálnád, amit lehet és magasabb célt keresnél?

"Újratervezem az útvonalat..."

Milyen lenne, ha az értékesítői, viszonteladói valós értéken, magasabb áron értékesítenének a legjobb ügyfeleknek? El tudod képzelni, hogy csak a legjobb vevőkkel dolgozz és mindenki ELŐRE fizessen? Milyen lenne a céged, ha minden része RENDSZERBEN működne, ha mindenki tudná a dolgát?

Ami még fontosabb: milyen lenne a TE életed, ha a céged lenne a Piacvezető?

 

Mi az az érdekes cél, amiért újra tudnál lelkesedni?

Ki tudnál találni egy új terméket, szolgáltatást? Ki tudnál lépni új piacra, el tudnál képzelni egy fantasztikus üzleti, pénzügyi eredményt? Ki tudnál lépni a cégből úgy van elég időd és pénzed a hobbidra? Milyen lenne, ha előre felkészített érdeklődők jönnek és nem kell ugyanazokat az alap dolgokat újra és újra elmagyaráznod?

Ezért építünk Értékesítési Rendszert.

Csak RENDSZERBEN működő cég lehet Piacvezető.

A Rendszer képes a korlátlan növekedésre. Igen, tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű! Ezért fel is bontottuk a rendszer fejlesztést 10 szintre, hogy lépésről lépésre haladhasson, célzott E-book-okat fejlesztünk és országszerte rendszeresen szervezünk workshop-okat, így segítünk.

Találkozzunk a workshop-on, jelentkezz itt!