Moderator© Értékesítési Rendszer oldalát Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Rendben!
Menü

Legyél RendszerÉpítő üzleti tanácsadó!

Szerző: Juhász Attila, RendszerÉpítő

Május 08., szerda - legyél RendszerÉpítő üzleti tanácsadó!

Ha szabadúszóként cégeknek szolgáltatsz, akkor csapatban könnyebb. 

Kulcsrakész adminisztrációs hátteret, technikai eszközöket és ajánló partnereket tudunk adni - és ezek TELJES költsége kevesebb, mint a 30%-os átalányadó összege

Olyan tanácsadói rendszert építek, ahol teljes admin hátteret, ügyviteli (CRM / weboldal / profi email) rendszert kapsz készen - és marketing ajánló partnereket. Az a cél, hogy neked csak a szakmai munkával kelljen foglalkozni. Mindezt úgy, hogy a tanácsadói rendszer teljes költsége kisebb, mint a 30%-os átalányadó.

Tehát minden 100e Ft bevételből teljesen legálisan a Tiéd 70e Ft és nincs könyvelőd, de van bankkártyás fizetésed, profi weboldalad, CRM automatizmusok támogatnak, sőt akár előfizetéses terméked is lehet. 

Ha ez érdekes, akkor kérlek olvass tovább! 
 


Ha jól tippelünk, ez lenne Neked nagy segítség: 

 • Másik B2B céges ügyfélkörrel rendelkező cégek, tanácsadók lehetnek a marketing és/vagy ajánló partnerként ügyfeleket hozhatnak neked (Marketing Termék Cserebere).
   
 • Ha valamiért nincs elég kapacitásod, akkor ajánlhatod, eladhatod mások termékeit, mint ajánló partner - és így szerezhetsz partneri jutalékot.
   
 • Ha stabil és népszerű a TermékPiramisod, akkor szerezz ajánló partnereket. Ez különösen fontos, ha bizalmi jellegű tanácsadói terméked van.
   
 • Ha lenne egy üzleti tanácsadó mentorod, aki - tanácsadóként - már passzív bevétellel és havi 2-3M Ft-nál magasabb bevétellel rendelkezik, és segít újratervezni a TermékPiramisod és az értékesítési és szolgáltatási folyamataid.

 • Az igazán nagy segítség az lenne, hogy KÉSZEN kapj technikai hátteret, CRM rendszert, bankkártyás fizetési megoldást, egy saját weboldalt, ilyet, mint ez: www.termekpiramis.hu 

Meg még talán ez is: 

 • Ha cégeknek szolgáltatsz, komoly PR előnyt szerezhetsz, mert menő lenne, ha egy stabil Kft. háttérrel tudnál üzleti ajánlatot adni. 
   

A Moderátor Tanácsadói Rendszer célja

- olyan önálló, szabadúszó üzleti tanácsadók laza szövetsége legyen, akik szakértői termékpiramissal rendelkeznek, amit meghatározott szabályok alapján megosztanak egymással, hogy így nagyobb növekedést és passzív jövedelmet (jogdíjat) érjenek el.
 Kik fogsz találkozni? 

- Juhász Attila 8+ éve MiniCRM üzleti tanácsadó, havonta 2-4M Ft bevétellel, passzív jellegű jövedelemmel, előfizetéses termékkel, videós referenciákkal.

- Horváth Balázs scale up mentor korábban a BNI igazgatója volt, mára egy amerikai szervezetfejlesztési tematikát honosított Magyarországon.

- Orosz Ádám, ProEHS munkavédelmi szakmérnök, aktív BNI tag, ipari céges ügyfélkörrel. 

- Több komoly üzleti tanácsadóval van aktív, sikeres ajánlói partneri együttműködésünk, amiben már több, mint 10M Ft ajánlói jutalék cserélt gazdát az elmúlt években. Ezt szeretnénk bővíteni! 

- Minden ügyfelünk, aki ott lesz, MiniCRM rendszerben dolgozik, stabil technikai háttere, hírlevél listája van az ajánlói partnerséghez. 
 


 


Helyszín:  Alphasonic irodaház, 1044 Budapest, Ipari park utca 8. 

Előadó, házigazda, a Moderator RendszerÉpítő Kft. alapítója: 
- Juhász Attila Moderátor, 
- 30 éves értékesítési gyakorlattal
- 20 éves harctéri tapasztalattal a cégvezetésben
- 10+ éves MiniCRM bevezetési referenciákkal.

Időbeosztás
9.00.   -  10.00. érkezés, ismerkedés, célcsoport egyeztetés
10.00. -  13.00. Elmélet, hogyan tervezz együttműködést,
partneri rendszer téma alapok,
saját partneri ajánlat videó tervezése!
13.00. -  14.00. között ebéd a szomszédos gyorsétteremben (önköltséges)
14.00. - 16.00.-ig
saját partneri ajánlat videó felvétele

A szünetekben ismerkedés, partneri együttműködések tervezése. 
 


Gyere el, ismerkedjünk, mert az ajánlói partnerséghez bizalom kell!

 


Várlak barátsággal: Juhász Attila, RendszerÉpítő

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!