Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

Sikerdíjas PR média (TV, rádió) megjelenés


A céged nagypályás népszerűsítésére nagyon kevés alkalom adódik az életben. Mi ez a PR média szolgáltatás nálunk? Az ötlet forrása, hogy az egyik ügyfelünk hirdetni akart és 3 médiához kért árajánlatot. Az ajánlatok egy cikk megjelenítésére a következők voltak: 300.000 Ft, 250.000 Ft, 125.000 Ft. Mindegyik híroldal jól felépített tartalommal bír, hosszú évek óta a piacon vannak, és jó áron kínálják ezeket a megjelenéseket, azaz nem olyan példákat ragadtam ki, ahol a lehúzás a legfontosabb.

Gyorsan kiderült, hogy van jobb ötletünk. Így megszületett a brutálisan jó PR ajánlatunk. Az első hetekben lelkesen, de még óvatosan próbálgatták a cégek, mára pedig egy nap alatt több megrendelés is érkezik rá.


Összeállítottunk egy PR-csomagot,

ami 30.000 Ft-os áron kínálja az egyedi megjelenéseket a médiában.Garantáljuk, hogy 5 eltérő felületen láthatod majd a cikkeidet, köztük akár olyan nagy neveknél, mint a Karc FM vagy a Bors Extra.

Hogy is néz ki ez az egész?
  • A PR-csomag díja 5 megjelenés esetén 150.000 Ft.
     
  • Ha jól csináljuk, akkor 10 helyen is elérjük, hogy legyen megjelenésed, ennek a díja 300.000 Ft.
     
  • Amennyiben eszméletlen jó a hír, és 15 megjelenést is elérünk vele, akkor 450.000 Ft-ot (15 db x 30.000 Ft = 450.000 Ft) fizetsz nekünk.

    Pukkanhat a pezsgő, jöhet a torta, hiszen ez elképesztően jó bizalomépítés a cégednek, és nem fog fájni a fejed az év végi számok miatt.

A PR-szolgáltatásunk jó pár ügyfelünknek sikersztorit hozott.

 

Ilyen például Bacsa Hédi Lélekfogadója, amely 16 médiamegjelenéssel büszkélkedhet, köztük a Glamour online felületén történő megjelenéssel. De ott a Tökéletes randi története is, ami PR-cikkünknek köszönhetően 24 óra alatt 20 felületen jelent meg, többek között a blikk.hu oldalon is, ahol egy megjelenésnek 650.000 Ft a listaára.

 

Erről kár lenne lemaradni...
 

Ha a céged jó hírnevét szeretnéd szétkürtölni a nagyvilágba, mindezt potom áron, akkor töltsd ki az űrlapot, és használd ki ezt a nem mindennapi ajánlatot! Elküldjük neked a díjbekérőt az előlegről, és az utalás beérkezését követően felkeresünk, hogy egyeztessük az interjúidőpontot.


Elszámolás a tényleges megjelenések alapján.

Érdemes elolvasni a részletes leírást is!


Plasmatech 18 médiamegjelenésMapei 10+ médiamegjelenés


Jöhet még egy kis cherry meggy a tejszínhab tetejére?

A csomagajánlatban benne van, hogy minden megjelenésedről írunk egy rövid, max. 300 karakteres bejegyzést a blogodba, hogy fennmaradjon az utókor számára is, hogy hány helyen írtak rólad.


Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!