Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

RendszerÉpítő leszek!


Az űrlap kitöltésével feliratkozol Juhász Attila (moderator.hu, rendszerepito.hu, ipariforum.hu, termeképiramis.hu, iparikuponfuzet.hu) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


SalesForm - Egy igazi rendelés automatizáló webes szoftver

Ár:
49.000 Ft + ÁFA ( 62.230 Ft )

Rendelés automatizálás 4-szeres bevételnövekedéssel?
Igen!


Ez tényleg lehetséges!

Sőt, még a honlapodhoz sem kell hozzányúlni!

Hogyan?

A SalesForm szoftverrel, mely programozói tudás nélkül használható, beépíthető bármilyen weboldalba, összesen csak egy Rendelési gombot kell kitenned a honlapodra!

Ezzel az egy kis gombbal "kinyílik a világ" , ugyanis egy komplett, több lépcső értékesítési stratégiát indít be, mellyel automatizálhatod rendeléseidet kosár funkció nélkül!


Érdemes elolvasni a részletes leírást is!

Egy szempillantás alatt takaríthatsz meg rengeteg értékes időt, melyet eddig a weboldaladon beérkező rendelések lebonyolításával töltöttél.

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy a SalesForm szoftver lehetővé tenné:

  • a bankkártyás fizetést a honlapodon
  • automatikusan számlázná a rendeléseket
  • még upsell ajánlatot is csatolhatnál az eladásaidhoz
  • akár ismétlődő fizetési opciót is használhatsz

valamint

  • kompatibilisen használható a MiniCRM-mel is!

A program nem csak a fizikai termékeladással foglalkozó vállalkozásoknak, webshopoknak nyújt komplex segítséget, hanem azoknak a vállalkozóknak, cégvezetőknek is tökéletes választás lehet, akik előfizetéses szolgáltatást, tanfolyamot, klubtagságot stb. szeretnének automatizáltan értékesíteni.
 


Gondolkoztál már azon, hogy egy előfizetéses rendszer szinte magától termelheti a bevételt?

Egy törzsvásárlói csoport sokkal biztosabb bevételt generálhat neked, mint amikor újabb és újabb ügyfeleket kell meggyőznöd a terméked, a szolgáltatásod minőségéről, értékéről.
Igaz?

Ha egyetértesz velem, akkor nézzünk egy példát:

A SalesForm admin felülete felettébb egyszerűen használható. Pillanatok alatt láthatod a vásárlások számát, sőt azt is, akik éppen bankkártya adatok megadása előtt "táncoltak vissza" a vásárlástól.
Őket külön a rendszerben előzetesen rögzített vásárlási adatokból azonnal kikeresheted, mint pl.: a telefonszámukat / e-mail címüket és akár telefonon / e-mailben megkérdezheted, hogy miért nem sikerült, miért akadt el a vásárlás során. Hiszen a szándék már 100%-ban megvolt.
De ez csak egy példa a rengeteg hasznos funkció közül.

Ugye nem hagyod "elkallódni" azokat az ügyfeleidet:

- akik megrendelték volna a szolgáltatásodat, ha azonnal a honlapodon erre lehetőség lett volna?
- akik elkezdték a vásárlási folyamatot, de valahol elakadtak?
- akiknek még egy kiváló upsell ajánlattal akár 2-3 terméket is eladhatnál a normál rendelésén felül?

 

Kipróbálnád?

Akkor nincs más hátra, rendeld meg MOST!

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!