Moderator© Értékesítési Rendszer oldalát Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Rendben!
Menü

MiniCRM számlázó és készlet kezelő modul/termék

Szerző: Juhász Attila, RendszerÉpítő

Termelés segítő eszközök - számlázó és készlet kezelés. 


1. Van lehetőség HUF ban és EUR ban is felvinni készletet és abban az esetben ha számlát állítotok ki, akkor ez az aktuális napi árfolyamot fogja venni és ez fog a dokumentumon fog megjelenni.

2. A készletkezelő abban az esetben ha számlát állítotok ki vagy megrendelést (teljesítés is történik itt) akkor ez levonásra kerül a tételekből és ha sztornózásra kerül a számla vagy sikertelen lesz a megrendelés akkor a rendszer visszaállítja a korábban levont mennyiséget.

3. Szállítólevelet lehet készíteni árak nélkül, ha benne van a tétel nevében a súly vagy a leírásban akkor a dokumentumon meg fog jelenni.

4. Termékenként van lehetőség több mennyiségi egységet is beállítani.

5. Termék bevezetésénél van lehetőség több alap adatot is felvinni, illetve egyedi mezőket is tudtok felvenni, ami alapján extra adat típust tudtok tételenként rögzíteni.

6. Külön selejtek kezelésére nincs lehetőség a raktárban, csupán manuális készlet levonásra, ha selejtet tartalmaz a készlet.

7. Van lehetőség bizonyos dolgokra is szűrni a rendszerben (viszont nem hagyományos szűrővel MiniCRM szűrővel, hanem kereső mező) emellett van lehetőség arra, hogy kiexportáljátok a készletet és vagy Google sheetben vagy Excelben szűrni megfelelőbb módon a tételekre.

8. Hagyományos MiniCRM szűrőkkel a megrendeléseket, számlákat ki tudjátok exportálni és az ezen szereplő tételeket is. Így ebben tudjátok ellenőrizni, hogy melyik tétel hol szerepel. Külön kimutatás arra vonatkozóan nincs, hogy melyek a legkeledőbb tételek. Ezt egyedileg lehet megoldani.

9. Amennyiben a területi értékesítő a számla, megrendelés felelőse akkor lehet ezekből riportot csinálni akár adott időszakra is, viszont ezt is táblázatban.

A fenti riportok esetében, ha van az érintett ügyfeleknek Google táblázat bővítménye akkor csak 1x kell ezeket beállítani és a későbbiekben ez menni fog.


Teljes számlázó és készlet kezelő dokumentáció 2024

https://cdn.minicrm.hu/media/MiniCRM-Szamlazo-felhasznaloi-dokumentacio-2015-12-18.pdf


Segítsünk a MiniCRM beállításában? 

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!