Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

Help - Termék kép alatti űrlap


Az űrlap kitöltésével feliratkozol Juhász Attila (Ipari Fórum, Moderator.hu) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


Hogyan készíts és reklámozz info terméket?

Mi ez?

 • Egy klasszikus tanácsadói értékesítési módszer szakembereknek, akik már unják, hogy ingyen adnak szakmai tanácsokat, részletes tervezési és technikai leírásokkal

Akkor vedd meg, 

 • ha Szakemberből szeretnél Szakértő lenni a saját szakmádban, és ehhez tervezel info terméket fejleszteni és szeretnéd, ha ezt az Ipari Fórum díjmentesen terjesztené a saját honlapján.

Ne vedd meg, ha

 • ezt gondolod: "úgysem tudom megcsinálni...", vagy ezt: "sajnos nem értek semmihez..." 

Elvárt eredmény, 

 • Csatlós Csaba lépésről lépésre megmutatja, hogyan írj info terméket, és hogyan reklámozd. Ez az útja annak, hogy kemény munka árán korrekt dolgozó (szakember) helyett drága specialista (szakértő) leszel.

Érdemes elolvasni a részletes leírást is!

Most biztosan ez jár a fejedben:

"ÁÁÁÁÁÁ, ez LEHETETLEN!..... Nincs olyan idióta, aki folyamatosan reklámozza az info termékem vacak havi 25.000 Ft-ért cserében, és még Szakértői státusz építésben is segít...."

 • Ez a klubtagsági ajánlat része! Megjelenítjük és még partnereket is keresünk hozzá!

Nézzük, hogyan tudsz szakértői státuszt építeni havi 25.000 forintból. Tényleg tud!

 • Beküldheted az info termék ötletet - vagy megvitatjuk a Rendszer Építő Workshop-on. Itt választ kapsz arra, hogy vállaljuk-e az info terméket és tudunk-e segíteni a Szakértői termék piramis felépítésében?

  Ez a webáruház egy hatalmas felmérés, amiben bebizonyítjuk, hogy a vállalkozók, cégvezetők nem valami fantasztikus stratégiai tanácsadást akarnak, hanem napi szinten kényelmetlen, konkrét problémákra, vagy hétköznapi üzleti veszteségek elkerülésére várnak megvalósítható, egyszerű megoldásokat.


  Sőt, lehet, hogy csak egy "mások hogyan oldják meg azt, hogy...?" típusú sikersztorira kíváncsiak. Tehát nem elméletet akarnak, hanem olyan információt, amit 5 percen belül használni tudnak, sok idő és pénz befektetése nélkül.

  Csapágyakkal, munkaruhákkal, irodaberendezésekkel, nyomtatópapírral, vagy akármi más unalmas termékkel foglalkozol?


  Az a szakismeret, ami Neked középiskolai tananyag, vagy folyosói sztori, az érdekes és hasznos lehet egy laikusnak - aki egyben a lehetséges vevő is! A piackutatás már önmagában is nagy érték, még negatív eredmény esetén is. 


 

 • Az Ipari Fórumon kockázat nélkül kísérletezhetsz az információs termékekkel!

  Megtanítunk információs termékeket készíteni. Az ajánlati ár tartalmazza Csatlós Csaba részletes jegyzetét, írott és videós útmutatókkal, hogyan kell ütős és a lehetséges vevőiknek nagyon értékes jegyzetet és videós képzési anyagot készíteni.


  Szakmai Partnerünk: Csatlós Csaba, Rendszer Építő 

 • Az Adwords és Facebook hirdetési költséget tetszőlegesen választhatod meg, ez nyilván nem fér bele a klubtagsági keretbe.

 • Ha jó az információs terméked, akkor szét fogják szedni az érdeklődők

  Ez az a pont, ahol a legtöbben végképp abbahagyják a fejlesztést. Tele a naptár, sokat kell ugyan dolgozni, ami nyilván a bevételeken is látszik. Nincs itt semmi gond, végül is ezért dolgoztál annyit, nem igaz?

  Itt dől el, hogy SZAKEMBER maradsz, vagy SZAKÉRTŐ leszel. Ahhoz, hogy ezen a ponton áthaladj, már szükséges a komolyabb mentori támogatás. Itt már nagy fontosságú stratégiai döntéseket kell hozni. Terméket fejlesszünk, vagy szolgáltatást? Csapatot építsünk, vagy emeljünk árat és dolgozzunk többet? Legyen több ügyfelünk, vagy specializálódjunk? Ezen a ponton biztosítjuk a mentori támogatást.


  Indulj Szakértőként egyből profi módon! Az idő pénz.
  Rendeld meg most az info termék készítő info terméket, és építsd velünk a Szakértői státuszod!

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!