Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

Help - Termék kép alatti űrlap


Az űrlap kitöltésével feliratkozol a Moderator.hu ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


Keddi Meeting VIP és Moderator klub tagoknak

Gyere, dolgozzunk a te rendszereden, cégeden!

2019.09.03.-tól: Minden kedden délután 14.00.-18.00 között munka megbeszélést tartunk.

Itt nincs előadás, a Bp. XVIII. kerületi irodánkban dolgozunk kis csoportban, minden kedden max 10 fő. A címért regisztrálj!

Kik jöhetnek el?

 • VIP ügyfelek és munkatársaik, akkor is ha már nem dolgozunk együtt.
 • VERA / Moderator Klub tagok, akik határidőre fizetik a tagsági díjat.
 • A Vállalkozóból Cég(et)vezető program vevők, ha szeretnél kérdezni.
 • BNI tagok.
 • Iroda/terembérlet költség: 5.000 Ft / fő / alkalom, kávé, szendvics, üdítő vár, ha éhesen a munkából jössz.
 • Nem bonyolítjuk, a helyszínen fizethető, ha el tudsz jönni.

Mi a tematika, ha nincs kötött előadás?

 • Beülsz a "forró székbe", ahol mesélsz a cégedről, sikerekről, kihívásokról és a jelenlévők ötletelnek.
 • Konkrét kérdésre konkrét tanácsadói választ adunk.
 • Videót készítünk rólad, hogy elemezhesd később az "előadásod" és az ötleteket, amiket kaptál. A videó nem lesz publikus, csak neked küldjük el saját felhasználásra, persze dönthetsz másképpen.

Mit nem lehet?

 •  A CRM rendszereddel kapcsolatban egyedi kérdésedre csak akkor válaszolunk, ha hozzájárulsz, hogy más is lássa a kérdést és a megoldást is, hogy tanulhasson - ez egy csoportos tanácsadás.
 • Nem kérheted, hogy csak a te rendszereddel, cégeddel foglalkozzunk - az a személyes konzultáció.

Mikor jössz?

Érdemes elolvasni a részletes leírást is!

Miről beszélhetünk?


"Attila, köszönöm neked a Reklámtárgy Expressz üzleti ötletet. Azóta is ebből élünk."
Üdv, Jónás Dániel, www.reklamtargyexpressz.hu

1. Téma: Kvalifikáció - ügyfelek csoportosítása + Termékpiramis

Megmutatom a Moderator.hu saját példáját és kidolgozzuk, ki neked a SZUPER VEVŐ. Konkrét példákat és módszereket mutatok, hogyan tud egy tanácsadó, vagy ajánlatokkal értékesítő vállalkozás információs terméket fejleszteni.

A Termék Piramis lényegében a termék választás és árazás témája.
Mit adunk el, milyen sorrendben és ami a fő: hogyan védjük meg a termék árát, hogyan mutassuk meg az értékét?
 
Szétszedjük a terméked és lépésről lépésre felépítjük az értékét - hogy a végén a vevő magától akarjon előre fizetni! Kimeríthetetlen sztori példa tárral rendelkezem.
 

2. Téma: Értékesítési Rendszer fejlesztés MiniCRM-mel

Technikailag hogyan építjük fel, amit az első lépésben megálmodtunk? 

A kvalifikáció pedig itt azt jelenti, hogy koncentrálunk a JÓ VEVŐKRE, és megtanuljuk udvariasan elutasítani az idő-, és/vagy energiavámpír érdeklődőket.

Ahogy most értékesítesz, az egy MÓDSZER. Rendszer akkor lesz belőle, ha részekre bontod, és meghatározod a mások által elvégezhető, vagy automatizálható feladatokat.
 
A példák a MiniCRM-re épülnek, mert ezt használjuk.
 

3. Téma: Mit lehet ebből automatizálni
Kiemelten ajánlott téma, ha elérted az üvegplafont és nem akarsz embert felvenni!

Ha úgy érzed, hogy sehogyan sem tudsz növekedni, vagy nem hatékonyak az munkatársaid, azért van, mert teljes a káosz a fejükben, hogy valójában mi a feladatuk - és kihez lehet fordulni más problémákkal?

A CRM bevezetés is akkor sikeres, ha - legalább elvben - szétválasztjuk az értékesítési és a termelési/szolgáltatási feladatokat.

A harmadik blokkban megmutatom, milyen "Kis Bizniszt" tudsz kötni a Szolgáltatás során és melyik ügyfélkezelési lépéseket lehet részben, vagy teljesen automatizálni a cégedben!

A Munkafüzetben konkrét mintákat adok és megbeszéljük a főbb elemeket.
 


4. Téma: Egyedi kérdésekre konkrét válasz.

A tematika Juhász Attila szaktudása és Surányi Ferenc nagy sikerű és ma is aktuális Vállalkozóból Cég(et)vezető online képzési programján alapul.

A programot több, mint 1.800 cég végezte el - és egyöntetűen fantasztikusnak nevezték! A fő problémájuk az volt, hogy

 1. nem volt kitől kérdezni
 2. nem volt ESZKÖZ, amivel könnyen meg lehet valósítani, amiről beszél.

Most már van - erre való a MiniCRM, ezért van az Értékesítési Rendszer Tervező workshop, ez a Keddi meeting és ebben segít Juhász Attila.
 


5. Téma: ELÉG ennyi sok témára EGY délután?
 
Természetesen nem elég - minden témából az alap fogalmakat beszéljük át és pár valós példát mutatok be + adok egy munkafüzetet, hogy otthon folytathasd a munkát. Ha szeretnéd folytatni a megvalósítást, az egész napos, gyakorlatias Értékesítési Rendszer workshop-on építjük tovább a saját céged értékesítési rendszerét!

Ki tartja a Keddi meetinget?

A nevem Juhász Attila, én vagyok a Moderátor, aki végig elkísér a CRM üzleti szintű bevezetése során.

Több típusú értékesítésben gyakorlott vagyok, a piaci kiskereskedelemtől az ipari gyártás és nagykereskedelemig. Hivatásos, szerződött MiniCRM tanácsadó vagyok, olyan aki nem csak tanítja, hanem használja is. Folyamatosan a tűzvonalban dolgozom, én magam is értékesítek, magas szinten automatizált folyamatokkal.

FONTOS információ: a Moderátor.hu egy tanácsadói franchise rendszer. Nem ígérem biztosra, hogy minden meetinget én tartok, vagy egyáltalán itt leszek - ám nyugodtan bízz meg a tanácsadóimban, kitűnő képzést kapnak tőlem!


Az űrlap kitöltése feliratkozást jelent Juhász Attila Moderátor hírlevelére. Technikai hátterünk a MiniCRM. Bármikor le lehet iratkozni, vagy kérni az adatok törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély, a Moderator Értékesítési Rendszer alapítója. Itt található az Általános Szerződési Feltételek: www.moderator.hu/aszf és az Adatvédelmi Szabályzatunk: www.moderator.hu/adatkezeles

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.

Lelkesen várjuk a véleményeket!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő