Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

Ingyenes hirdetés az Ipari Fórumon

Tisztelt Hirdető Partnerem,

Ha fontos Önnek a jobb helyezés a Google keresőben, akkor
hirdessen nálunk, mert összesen több, mint 20.000 ipari céges látogatónk van egy évben!


SEO (keresőoptimalizálás) szempontból fontos, hogy minél régebbi, és témában kapcsolódó oldalakra kerüljön fel az Ön weboldalának címe.

Ez az Ipari Fórum oldal kifejezetten ipari jellegű gyártó, kereskedelmi és szolgáltató cégek részére épül, továbbá összesen 16 üzleti témájú Startlapos oldalt kezelek. Ezekre érdemes Önnek felkerülnie. Az ajánlatom:

 •  0 Ft - egy linket ingyen megjelenítünk, ha az Ön tevékenysége kapcsolódik az oldal tematikájához
 • 1.000 Ft + 0% ÁFA / 3 link, szöveges leírásal, a listában előbbre helyezve / oldal / év, amelynek várható eredménye jobb SEO helyezés + több kattintás
   
 • 5.000 Ft + 0% ÁFA / év/ a kiemelt videó, vagy banner az oldal tetején (2 db van minden oldalon) amelynek eredménye jobb SEO +SOKKAL több kattintás

 • Ipari Fórum klubtagság szakembereknek: 25.000 Ft + 0% ÁFA / hónap / amelyért adunk egy kivitelező, gyártó szakembereknek tervezett marketing rendszert:
  • Saját, egyedi bemutatkozó honlapot, ha még nincs saját, www.ipariforum.hu/oncegeneve címen
  • Adunk hozzá egy saját űrlapot, olyat, mint ami ezen az oldalon van. 
  • Reklámozzuk egész évben mind a 16 Startlapos oldalon, és az Ipari Fórumon
  • Készítünk az oldalára egy bemutatkozó videót, amit saját célja is fel tud használni, ami egyben azt is jelenti, hogy Youtube reklámot is készítünk. Ilyen lesz, mint ez: 

A következő honlapok állnak a szerkesztésem alatt, kérem válasszon!
 

Ipari jellegű Startlapos oldalaink:

Egyéb üzleti jellegű Startlapos honlapok:

 

 

Válassza az ajándék ingyenes link megjelenést, vagy kérje a komolyabb ajánlatunkat! Az előfizetéses ajánlatban egy teljes marketing rendszert adunk, amit egyéni vállalkozó iparosoknak terveztünk. 

Kérem, hogy itt regisztráljon, és válasszon ajánlatunkból!