Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

Help - Termék kép alatti űrlap


Az űrlap kitöltésével feliratkozol Juhász Attila (Ipari Fórum, Moderator.hu) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


Grafcom Média Kft. - Referencia partner

Csupán néhány hónapja dolgoztunk a MODERÁTOR RendszerÉpítők csapatával amikor is arra lettem figyelmes, hogy a folyamataink egyszerre egy addig nem tapasztalt új mintázatot mutattak. Sok éve húzódó munkafolyamatainkból adódó megakadások látványosan változni kezdtek és nem a jó irányba.

Ennek ellenére olyan volt ez nekem, mint egy megváltás. Nem a rossz irány volt felszabadító, hanem az, hogy mennyire egyértelmű volt a megoldás. Attila tanácsai és munkamódszere kapcsán olyan tisztán látszott, hogy hol akadnak meg a cégen belüli kommunikációs folyamatok, hogy onnantól egészen egyszerű volt a rendteremtés. Biztos vagyok benne, hogy évekig kerestem volna a probléma forrását és nem akadtam volna rá. Viszont ezzel a letisztult folyamatszervezéssel rövid időn belül olyan probléma oldódott meg amit saját erőből lehetetlen lett volna feltárni. Nagyon hálás vagyok Attilának ezért!

Magdó Emil, Grafcom Média Kft.


A Grafcom Média Kft. Full-service médiaügynökség, a TermékPiramis könyvek borító, média anyagok és weboldal grafika fejlesztője.

Otthon vagyunk mindenben, ami marketing, média, web, nyomda, rendezvény, PR. Hosszú azon területek listája, ahol szakmai tapasztalattal és rutinnal rendelkezünk.

7 verhetetlen érv, amiért a mi médiaügynökségünk remek döntés:

    22 fő összesen 420 év szakmai tapasztalatát adja az Ön vállalatának,
    több mint 200 nagyobb projektben segítettünk már eredményesen ügyfeleinknek,
    minden kollégának a saját területén a legmagasabb szintű végzettsége van,
    munkatársaink átlagosan 12 éves tapasztalattal rendelkeznek a marketinghez kapcsolódó területeken,
    rutinunknak köszönhetően képesek vagyunk 40–50 ügyfelet párhuzamosan kezelni,
    az első munkatársaink már 20+ éve velünk dolgoznak,
    néhány területen óriási tapasztalatunk van: pl. informatika, egészségügy.


Kérj ajánlatot!

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!