Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

CHREM 2020 - Chemplex Reggeli Etikus Mérnököknek

Mi az a Ch.R.E.M? - Chemplex Reggeli Etikus Mérnököknek

A tudásmegosztás céljából létrejött szakmai közösség, ahol gépész- és tervezőmérnökökkel, valamint gépeikkel termelő cégvezetőkkel találkozhatsz, mert havonta egyszer találkozunk és segítjük egymás munkáját - egy finom reggeli mellett.


Miből tudod, hogy a ChREM-közösség neked való?

Ez az a helyszín, ahol olyan emberekkel tudsz beszélgetni, akik minden szavadat értik. Ha professzionális mérnöki kapacitásra van szükséged, kiváló ismerkedési lehetőség a Chemplex vezetőivel.


Kétféle helyzetben lehetsz:

  • problémád van a gépeiddel, a tervezés alatt álló rajzod sehogy sem áll össze, nem találsz kivitelezőt vagy már kész a prototípus, de csak szereled - ez az egyik. Segítünk átlendülni azokon a problémákon, amiknek a megoldása sok időt venne el tőled.
     
  • A másik, amikor vezetőként elborítanak a véget nem érő feladatok, amelyekhez jól jönnének túlélési gyakorlatok.

Tapasztalt előadóink, mérnöktársaink, vezetőtársaink gondolatai neked is hasznodra lesznek.


Mindkét esetben köztünk a helyed!

A harmadik, egyáltalán nem elhanyagolható érv arra, hogy itt a helyed, az az, hogy társaságban lenni jó. Még jobb olyanok társaságában, akikkel meg tudod beszélni a munkahelyi problémáidat és garantáltan hamarabb megértenek, mint például a feleséged, hiszen hasonló helyzetben vagytok.

És gondolj vissza életed legjobb élményeire! Egészen biztos, hogy személyekhez köthető. Így van?


A ChREM program teljes egészében díjmentes, mivel a Chemplex Kft. szervezi. Kérj meghívót!Érdemes elolvasni a részletes leírást is!

Milyen a hangulat a Chemplex Etikus Mérnökök Reggelijén?


A ChREM program teljes egészében díjmentes, mivel a Chemplex Kft. szervezi. Kérj meghívót!


Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!