Moderator© Értékesítési Rendszer valódi értékesítők CRM és képzési háttere. Az oldalt Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Elfogadom!
Menü

Help - Termék kép alatti űrlap


Az űrlap kitöltésével feliratkozol a Moderator.hu ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy döntesz, bármikor leiratkozhatsz, vagy kérheted az adataid végleges törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély. Itt találod az Általános Szerződési Feltételeket: www.moderator.hu/aszf És az Adatkezelési Szabályzatunkat: www.moderator.hu/adatkezeles


Céges Rendrakás Workshop - 02.23. TELTHÁZ!

Az előadó Juhász Attila. Megtelt, kérlek már NE jelentkezz - itt regisztrálj a következőre! »»»»

Tematika - a Vállalkozóból Cég(et)vezető program (Surányi Ferenc, VHKlub) alapján.

  • Kvalifikáció és termékpiramis - ügyfelek és termékek csoportosítása
  • Értékesítési Rendszer - konkrét minta és saját folyamat építés
  • Szervezeti felépítés - másolható szervezeti ábra minta, a cégedre szabva
  • válasz egyedi kérdésekre + munkafüzet otthoni munkához

Figyelem! A Céges Rendrakás Workshop 49.000 Ft-ba fog kerülni.

Új tematikát tesztelünk, ezért díjmentes! 9.00.-17.00. óráig.

87 / 36 / 0 hely van még - "Telt ház van, hamarosan lesz új időpont!"

 

Érdemes elolvasni a részletes leírást is!

Miért Céges Rendrakás workshop?

 
Mert minimális elmélet mellett a Te cégeden dolgozunk. Az előadó Juhász Attila, aki virtuóz módon improvizál, kreatív ötleteivel már több cég stratégiai irányát segített kidolgozni.

"Attila, köszönöm neked a Reklámtárgy Expressz üzleti ötletet. Azóta is ebből élünk." 
Üdv, Jónás Dániel, www.reklamtargyexpressz.hu

1. Téma: Kvalifikáció - ügyfelek csoportosítása + Termékpiramis

Megmutatom a Moderator.hu saját példáját és kidolgozzuk, ki neked a SZUPER VEVŐ. Konkrét példákat és módszereket mutatok, hogyan tud egy tanácsadó, vagy ajánlatokkal értékesítő vállalkozás információs terméket fejleszteni. 

A Termék Piramis lényegében a termék választás és árazás témája. Mit adunk el, milyen sorrendben és ami a fő: hogyan védjük meg a termék árát, hogyan mutassuk meg az értékét? Hogyan növelhetjük a cég profitját, ha a kapacitásunk már 100%-on pörög? Kimeríthetetlen sztori példa tárral rendelkezem.

2. Téma: Értékesítési Rendszer fejlesztés (MiniCRM-mel)
 

Milyen adatbázisokra van szükség, és azok hogyan épüljenek fel? Miért fontos ez, hol van ebben az érték? A kvalifikáció pedig itt azt jelenti, hogy koncentrálunk a JÓ VEVŐKRE, és megtanuljuk udvariasan elutasítani az idő-, és/vagy energiavámpír érdeklődőket.

Ahogy most értékesítesz, az egy MÓDSZER. Rendszer akkor lesz belőle, ha részekre bontod, és meghatározod a mások által elvégezhető, vagy automatizálható feladatokat. A példák a MiniCRM-re és a webáruházra köthető M.I.-re épülnek.

3. Téma: Szervezeti felépítés minta - kiemelten ajánlott téma, ha elérted az üvegplafont!
 

Ha úgy érzed, hogy sehogyan sem tudsz növekedni, vagy nem hatékonyak az munkatársaid, azért van, mert teljes a káosz a fejükben, hogy valójában mi a feladatuk - és kihez lehet fordulni más problémákkal?

A CRM bevezetés is akkor sikeres, ha - legalább elvben - szétválasztjuk az értékesítési és a termelési/szolgáltatási feladatokat.

A Munkafüzetben konkrét mintákat adok és megbeszéljük a főbb elemeket.


4. Téma: Egyedi kérdésekre konkrét válasz.
 

A workshop Surányi Ferenc nagy sikerű és ma is aktuális Vállalkozóból Cég(et)vezető online képzési programján alapul.

A programot több, mint 1.800 cég végezte el - és egyöntetűen fantasztikusnak nevezték! Az egyetlen problémájuk az volt, hogy nem volt kitől kérdezni.

Most már van - ezért van a Céges Rendrakás workshop és ebben segít Juhász Attila.


5. Téma: ELÉG ennyi sok témára EGY nap? 
 
Természetesen nem elég - minden témából az alap fogalmakat beszéljük át és pár valós példát mutatok be + adok egy munkafüzetet, hogy otthon folytathasd a munkát. Ha sikeres a tematika, akkor minden hónapban meg fogjuk rendezni. Találkozzunk az Értékesítési Rendszer Építő Workshop-on! Már nagyon várom :)

Ki tartja a workshop-ot?

A nevem Juhász Attila, én vagyok a Moderátor, aki végig elkísér a CRM üzleti szintű bevezetése során.

Több típusú értékesítésben gyakorlott vagyok, a piaci kiskereskedelemtől az ipari gyártás és nagykereskedelemig. Hivatásos, szerződött MiniCRM tanácsadó vagyok, olyan aki nem csak tanítja, hanem használja is. Folyamatosan a tűzvonalban dolgozom, én magam is értékesítek, magas szinten automatizált folyamatokkal.

A MiniCRM egy tanácsadó, szolgáltató vállalkozásnál akár vállalat irányítási funkciókat is ellát. Erre mutatok példákat a Céges Rendrakás workshop-on.


Az űrlap kitöltése feliratkozást jelent Juhász Attila Moderátor hírlevelére. Technikai hátterünk a MiniCRM. Bármikor le lehet iratkozni, vagy kérni az adatok törlését. Az adatkezelő Juhász Attila, magánszemély, a Moderator Értékesítési Rendszer alapítója. Itt található az Általános Szerződési Feltételek: www.moderator.hu/aszf és az Adatvédelmi Szabályzatunk: www.moderator.hu/adatkezeles

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.

Lelkesen várjuk a véleményeket!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő