Moderator© Értékesítési Rendszer oldalát Juhász Attila kezeli. Sütik is vannak, nyilván. Rendben!
Menü

Bild Elektro szakmai partnerség

Szerző: Juhász Attila, RendszerÉpítő

Legyél a BILD ELEKTRO szakmai partnere! 


Célcsoport: ipari jellegű cégek, tűz-, és munkavédelmi kollégák. 

..........

Tisztelt Felülvizsgáló Kollégák!

Több vállalkozótársunknál felmerült az igény, hogy mivel nincs kapacitása a felülvizsgálati jegyzőkönyvek készítéséhez, alvállalkozóként a segítségünket kérte a jegyzőkönyvek előkészítésében. Ezt a szolgáltatásunkat szívesen felajánljuk nektek is! Mindannyian tapasztaltuk már, hogy a legtöbb időt az objektumok, helyiségek, épületek beazonosítása, excel formába öntése a szükséges kiegészítő információk kitöltése viszi el. Előkészítésben tudunk nektek segíteni.

A mérőpontok helyeit mi írjuk be tervek vagy általatok rendelkezésünkre bocsájtott adatszolgáltatás alapján. Neked már csak a mért értéket kell beírnod. Másik, hogy a mért eredményeket is leküldöd és beírjuk azt is. Az alapdokumentációt kell már csak kitöltened, és az aláírásokat ráraknod. Természetesen szerkeszthető formában kapod meg a jegyzőkönyv ezen részeit. A VIBITE formáfumú táblázatokban dolgozunk. Villámvédelemben pedig a Dehn sablonját használjuk.

Kifejezetten figyelünk az üzleti etikai normákra, aki ismer minket tudja, hogy mellettünk a megrendelője az üzleti kapcsolatai és adatai is biztonságban vannak, melyet szerződésben is nyomatékosítunk.

Infrastuktúránk: teljes mértékben digitalizált vállalkozás vagyunk saját felhő alapú vállalatirányítási rendszerrel, virtuális call center telefonközponttal. 7 munkatársam teljesen felszerelt munkaállomásokon dwg és pdf olvasási rutinnal villámgyorsan dolgozik. Kedves hölgyekről van szó, de nem okoz nekik gondot egy komplexum 100db elosztója közt arra a lámpatestre mutatni amit éppen szeretnék megkerestetni velük áramköri szám alapján. Tudják mi a különbség a hurokimpedancia és a védővezető folytonosság között. Önállóan felismerik a rajzon a villamos szerkezeteket. Kérésre árajánlatot és szerződéstervezetet küldünk, hogy végre azzal foglalkozhass ami igazán fontos.


Legyél a BILD ELEKTRO szakmai partnere! 

 

 

Érdemes megnézni a véleményeket is!

Erről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!